CROMA EDUCARE 2020. – UPISI U PROLJETNI CIKLUS

U tijeku su upisi 17. generacije polaznika u proljetni ciklus CROMA EduCare programa koji počinje 6. ožujka i traje do 6. lipnja 2020. godine.

 Letak

 Prijavnica

Seminar VODSTVO, KARAKTER I ETIČNOST U POSLOVANJU

 

Seminar je osmišljen kao kombinacija interaktivnog predavanja, simulacija i vježbi koje razvijaju potencijale čovjeka kao lidera, a vode ga dvije nadahnute i karizmatične predavačice s dugogodišnjim iskustvom u osobnom i organizacijskom liderstvu, marketingu, ekonomiji, coachingu, komunikaciji i lean menadžmentu - Ljiljana Ciglar, univ.spec.oec. i Anja Štefanić, mag.oec.

 Objava

 

Seminar Dr.sc. Mladen Meter: MENADŽERSKI IZVJEŠTAJI

Dr.sc. Mladen Meter održao je seminar Menadžerski izvještaji u kojem ćsu polaznici u teoriji i praksi naučili kako na jednostavan i sažet način prikazati najvažnije informacije o poslovanju poduzeća.

AMSEE - Asocijacija menadžera Jugoistočne Europe

HUM-CROMA suosnivač je i članica AMSEE, Asocijacije menadžera Jugoistočne Europe. Ciljevi osnivanja Asocijacije odnose se na unapređenje komunikacije menadžera iz regije, razmjenu znanja i iskustva u domeni menadžmenta te osnaživanje i povezivanje regionalnih stručnih organizacija. U okviru osnivačkog Sporazuma održan je i Europski kongres menadžera u Crnoj Gori, prilikom kojeg se okupilo više od 300 vodećih poslovnih ljudi iz Europe i regije.

CROMA PARTNER KLUB Hotel Dubrovnik Zagreb – posebni benefiti za članove HUM-CROMA

S ciljem što ugodnijeg poslovnog ili privatnog posjeta Zagrebu, Hotel Dubrovnik Zagreb svim članovima HUM-CROMA omogućuje eksluzivne ponude noćenja u vidu popusta od 30% do čak 50% na regularne cijene. Također, gostima hotela u posebnom aranžmanu omogućen je i dodatan popust od 10% na paket cijenu konzumacije hrane i pića u restoranu American Steak & Grill House. Molimo članove da za sve dodatne informacije kontaktiraju ured HUM-CROMA. 

CROMA četvrtkom - Radionica MOTIVACIJA IZNAD CILJEVA

Održana radionica Motivacija iznad ciljeva na kojoj su polaznici naučili upravljati vlastitom motivacijom povrh uobičajenog postavljanja ciljeva. Radionica smješta motivacijske faktore u realitet današnjice i nudi praktična rješenja primjenjiva neovisno o kontekstu.

Udruženi sadržaj